BgDaHan.com

Избор на лятна вила на сайта

По време на съветската епоха празната почивка най-често се свързва с необходимата градинарска работа: отглеждане на зеленчуци, зеленчуци и плодове. Днес основната цел на пътуването до провинцията е да се отпуснете от суматохата на града, да се отпуснете и да получите колкото се може повече положителни емоции. 

Арбалет за дача - почти незаменим елемент на комфорт и хармония с природата. Само си представете: топла лятна вечер, чаша ароматен чай и дълги разговори със семейство или приятели под издълбания покрив на това магическо място за почивка. Всеки от нас трябва да прекара поне един уикенд.

Съответно, възниква въпросът кой дървен материал заслужава да се купи. Нека да разгледаме възможностите, които предлага днес пазарът.

Ако трябва да запазите

И не само да се спаси, но и да не се харчат за огромна монолитна пергола, която едва ли може да бъде преместена от мястото. В този случай можете да си купите пластмасови конструкции, които са покрити с филм. Тази опция ще ви струва доста евтино, но ще трябва да се събира и разглобява доста често, в противен случай вашата беседка просто ще бъде издухана от вятъра.

По-надежден и интересен вариант е павилионът, изработен от стоманен PVC профил, който също е покрит с филм или друг материал за парцали. В този случай тя може да бъде инсталирана главно, но въпреки това от силни дъждове и ветрове няма да защити онези, които решиха да си починат. Но за топла лятна вечер - това е всичко.Избор на лятна вила

Евтини, но естетически приятни

Ако искате да прекарате в беседка в дача вечер при всяко време, но не плащайте прекалено, опцията ви е конструкция от стоманен профил, покрит с поликарбонат. Този материал е много по-надежден от филма. Често се произвеждат оранжерии, но в нашия случай е възможно да се поръча красива беседка с резбован метален покрив и цветен поликарбонатен покрив. От него можете да украсите стените на беседката. Това ще ви струва повече от аналозите на дървото.

Да ходиш, да ходиш!

Така че, ние се обръщаме към най-скъпите опции. Те включват преди всичко фалшиви беседки, изработени по специална поръчка: с определен брой лица и индивидуален модел на коване. Те са инсталирани на сайта не само за практически цели, но и като истинско произведение на изкуството. Разбира се, антуражът също трябва да бъде подходящ.

Друг вариант са дървените арки. Те са по-скоро градински къщи, често са отопляеми и електричество, а след това вътре можете да уредите кухня и зона за почивка. Размерите им са много по-високи от стандартните, но си струва.

Най-скъпият вид беседки може с право да се нарича камък. Тази опция ще продължи по-дълго от всички предишни, но най-вероятно този дизайн е за любител.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com