BgDaHan.com

Жилищни къщи за вили

Жилищни къщи за вили

Съвременният пазар на строителни материали е толкова разнообразен, че човек не се нуждае от много усилия да построи къща или друга сграда. Единственото нещо, което причинява проблеми, е колко ще струват новите жилища и кога ще бъдат издигнати.

Всеки, който започва да построи къща, иска бързо да се засели в ново жилище и да не чака свиването на фондацията и трупите. И, разбира се, модерен строителен пазар предлага решение на този проблем.

Най-добрият вариант са къщите, изработени от ламиниран фурнир. Във всяко кътче на страната, във всяка една област на предложението е добро, защото това е удобство, опазването на околната среда, разнообразен дизайн, добре, не може да не забележите, много изгодна цена.

Технологията за издигането на такива къщи, канадски или финландски, е специален по свой собствен начин и има своите заслуги. В същото време качеството на строителството не зависи от избора на технология. Всички построени сгради са обект на дългосрочна експлоатация, не се деформират, няма нужда да чакаме, докато не се сведат напълно. През лятото такива сгради са леко охладени, а през зимата те ще запазят приятната топлина вътре в помещенията. Повърхността на шината е обработена със специални антимикробни средства, така че няма да ви се налага да мислите за гниене и мухъл.

Къщи по финландската технология.Особеността на финландските вили е, че те са много практични сгради със съблазнителна фасада. Като хижа от детска приказка, те не гният и не се издуват, те се топят и дават радост.

Каква е тайната на залепените греди? Факт е, че той се състои от няколко слоя ламели, които са свързани със специална съставка, устойчива на влага. Всичко това не позволява на лентата да се деформира, съответно структурата не се свива. За сметка на OSB, което се извършва затопляне (и те са в състояние да се запази всеки от замръзване), къщата на ламиниран фурнир дървен материал е инсталирана във всички климатични условия.

Инсталиране на "финландски къщи" и неговите характеристики.

За да се избегне монтаж парапети и скоби, всяка стена има връзка с греда, готов за довършителни настилки и сложи по стените на щифтове, да намали натиска върху отворите за прозорци и врати и подкрепа на горните етажи (в случай, че даден проект къща избран таванска стая или повече подове).

И все пак къщи, изработени от ламиниран фурнир дървен материал са най-подходящи за изграждане извън градовете или дача. Това се обяснява с достъпна цена, издръжливост и отлични топлоизолационни свойства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com