BgDaHan.com

Домашно евангелизиране

По-голямата част от производителите на камиони за ранната реколта на домати използват филмови оранжерии, оранжерии и други видове приюти. Преди да се преместят в селото, летните жители и селяните проучват подробна информация за характеристиките на отглеждането на подходящите зеленчуци.

Сорт домат Blagovest

В тази статия ще говорим за характеристиките на сорта Tomato Blagovest F1, а също така ще разгледаме особеностите на агротехниката и условията за нейното отглеждане.

Обърнете внимание, че сортът на доматите се препоръчва от животновъдите (и това е семената на Gavrish) за отглеждане в затворена земя, така че няма смисъл да се засаждат растения в незащитена почва. Според многобройни ревюта на градинари, които са култивирали този вид домат, растението се показа добре с поражението на съседни домати с cladosporium и тютюнева мозайка, така че можете безопасно да купите семената Blagovest.Ако говорим за самата инсталация, нейната височина може да достигне два метра, което означава, че растението се нуждае от добра подкрепа. Всяка четка се състои от 6-8 плода, всеки с тегло около 100 грама. Забелязва се, че всеки храст от култура, с подходяща грижа, може да достави до 6 килограма качествени домати, а първите плодове обикновено получават три месеца след появата си. Доматите са универсални, добре поддържани и не се страхуват от дългосрочен транспорт.

Реколта на сорта Домат Благовест

Сортът на домати Blagovest F1 отговаря добре на нанасянето на торове и разхлабването на разстоянието между редовете. За един сезон растението трябва да се хранят не по-малко от 3 пъти. Той обича растенията и поливането, те трябва да са изобилни и редовни. Експертите препоръчват да се проветри парното след насищане на кореновата система на домати с вода.

Правилното образуване на храстала "Благовест" се счита за трансфер на неговата точка на растеж в страничен изстрел. За тази цел, на главната стрелба всички невроти се отстраняват, докато се образува трета цветна четка. Синът, който е израснал под четката, трябва да остане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com