BgDaHan.com

Облицовка

облицовка

Въпреки изобилието от материали за довършителни работи, облицовката е все още доста популярна и до днес. Какви са причините? Добре. Първо, този продукт е изработен от иглолистна и твърда дървесина, което означава, че то има безопасна и екологична основа.

На второ място, профилирани украса може да се използва както в влажна, не е стабилен по отношение на температурата на пушачите Тюмен (бани, сауни, тераси, веранди) и в сухи помещения (кухни, столове и др. Г.).

Хастар сглобява бързо и лесно, като същевременно позволява да се скрие всички нередности на завършена повърхност на стените и тавана на помещението.

В допълнение, завършването на такова дъно няколко пъти увеличава термичните и шумоизолационните характеристики на сградата. Облицовката не се деформира по време на работа, има достатъчно дълъг експлоатационен живот и е на разположение на цена.

Не забравяйте и декоративния компонент. Такива панели могат да създадат усещане за това, че се намират в дървена къща, запълват стаята с приятен аромат.

Този материал се класифицира, както следва:• Екстра (без възли, пукнатини и други дефекти напълно липсват);

• "А" (няма механична повреда, но се разрешава малък брой леки възли);

• "B" (няма механични повреди, но са разрешени всички непадащи възли);

• "C" (много дупки от паднали възли, всички видове пукнатини и чипове).

Независимо от вида на дърво, независимо дали това е бор, лиственица и вар, на задната страна на всяка дъска Облицовка снабден с вентилационни канали, които го предпазват от вредните ефекти на конденз. Това е, което прави възможно безразборното използване на продукта в облицовката на ваните и стаите.

  • Отпечатайте това
Оцени тази статия:
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 гласа, средно: 0 от 5)
Споделете го с приятелите си!
Подобни записи:

Подобни записи не са намерени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com