BgDaHan.com

Доматен слънчоглед

Домат СъниДомат с хубавото име Слънчев, бе дадено от местните животновъди Орел състояние производството на семена станция. Родителските форми за тази домати сортове Orlovsky послужили като сол-покритие и Skorospelka 172. След продължителни проучвания сортови този сорт домати направени в Държавния регистър, и това се е случило през 1977 година. В момента, домати Слънчев се препоръчва за отглеждане в цялата територия на Бурятия, Башкортостан, също тя може да даде на добивите в климатичните условия на Западен Сибир, това е добре развита и образува голямо количество плодове в рамките на не-чернозем зона на страната ни.

Що се отнася до периода на получаване на реколта, нашето разнообразие трябва да се дължи на ранното узряване, защото зреене домати започва от 90-ти до при получаване на пълните разсад в оранжерия или на перваза на прозореца.

Самата култура се характеризира с полу-щампован тип развитие, детерминистично, ниско. Tomato Sunny е растение, което достига височина 40 сантиметра. Бушът е достатъчно силен, а домата е малка, така че не се нуждае от жартиера или пастел.Плодовете на този домат са удължени, овални, покрити с гладка червена кожа. Теглото на узрелия плод достига 50 грама. Броят на гнездата е до четири. Ако говорим за вкуса на доматите, Sunny, те са на средно ниво.

Слънчеви сортове домати стойност се считат за добри добиви считат за отглеждане региони (около 5 килограма на квадратен метър), както и своевременното възстановяване на плодове и тяхното съзряване хор към края на устойчивост на бич. Домати имат твърда плът, така че те не се страхуват да се транспортира на дълги разстояния. Използвайте узрели плодове консервиране зимата, производство на доматено пюре и сок, прясна консумация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com