BgDaHan.com

Студен дим

Не е тайна, че касисът е най-полезното яйце. Той съдържа много витамини (A, C, PP) и микроелементи. Касисът е храстово растение, което не изисква много грижи. Това, което е много важно, е високата доходност от френско грозде. Currum расте на едно място до 15 години.

Касис храста могат да бъдат закупени веднага. По-добре е да изберете 2 летни храсти, които ще дадат първата реколта за една година. Но можете също да разпространявате касис с резници. За тази цел клони на 3-4 пъпки са отрязани и под ъгъл от 30 градуса те се вмъкват в земята през есента. През пролетта те ще поемат и ще получат нови издънки. Разбира се, в този случай няма да получите реколта до 3-4 години. Засаждането на фъстъци е по-добре на светло място. На такъв сайт е по-добре да свикнеш, а реколтата винаги ще е узряла и сладка.

Основните методи за грижа за касис са: поливане, плевене и резитба. Черното касис е много хигрофилно. Много е важно да напоявате касис в сухите периоди на годината. По принцип се въвеждат около 3 кофи вода на 1 храст. Важно е водата да се напоява с есента през есента, това ще даде добра сила на храсталака преди зимата.Касисът не трябва да се изхвърля много често, без значение колко влага се взима от земята. Но не пускайте плевелите около касис. И, разбира се, резитба. Всяка година разфасовките кроади. Най-добре е да се получи това през пролетта или късната есен. Премахнете всички слаби и повредени издънки. И тогава пропорционално, че ще има издънки от всички възрасти. Оставете издънки до 5-6-годишна възраст.

Това са всички трикове за отглеждане на касис. Успешна реколта за вас.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com