BgDaHan.com

Тоалетни тоалетни чинии за вили

Тоалетни тоалетни чинии за вили

След като стане собственик на крайградски район, на който все още няма нито една, дори временна структура, всеки летен обитател иска да има поне минимални условия за комфорт. И без организирането на нормална тоалетна тук е абсолютно необходимо. Разбира се, можете да направите конвенционална язовирна стена, но очевидно ще загуби както от естетическа, така и от санитарна гледна точка по-модерен вариант - торфена тоалетна. Да се ​​замислим по-подробно.

Както подсказва името му, неговата структура се основава на торфен пълнител, т.е. няма да получите никаква "химия" в процеса на обработка на отпадъците. Това е възможността впоследствие да ги използвате като тор за растенията е едно от предимствата на тази тоалетна. Торфът се поставя в горния резервоар на конструкцията, където обикновено се излива вода, и чрез превъртане на специална дръжка отпадъците се изсипват от пълнежа в приемния резервоар. Въпреки факта, че течността също се абсорбира или изпарява частично, когато се използва тоалетната повече от две лица, е необходимо допълнително да се свърже маркучът, за да се изпомпва.

След като резервоарът е пълен, той трябва да бъде освободен чрез изливане на съдържанието в отделна яма за компост. Просто не използвайте отпадъци незабавно, за да наторявате растенията, като им давате поне една година, за да узреят.

Прегледахме принцип на торфения килер. Но вие, като купувачи, вероятно се интересувате от основните си положителни и отрицателни страни. Две плюсове вече са споменати по-горе - екологосъобразност и възможност за използване на рециклирани отпадъци като тор за вашия сайт. И това е далеч от всичко. При извършване на вентилация (и изобщо не е трудно) напълно изключвате появата на съответния "аромат" на обекта. Да, и не забравяйте, че изпразването на приемателния резервоар няма да се случи често. Така че, при непрекъснатото използване на изграждането на семейство от трима или четирима души, е достатъчно тази процедура да се извършва веднъж месечно.торфена тоалетнаНяма достатъчно недостатъци, но все още са налице. Това е необходимостта от допълнителна вентилация и покупката на торф (ако няма в градината ви). Смятаме, че те не са толкова значими в присъствието на такива тежки предимства.

Така че, най-накрая взехте решение за био тоалетната торф. Какъв модел да изберем? Основно техните проекти са еднакви - резервоар за пълнене с механизъм за подаване на торф, както и резервоар за съхранение с филтърни елементи и дренажна система, вградена в стандартна тоалетна без резервоар. Сега продажбата на тоалетни без резервоар се извършва както в специализирани магазини, така и в интернет магазините за санитарен фаянс, а купуването му няма да бъде особено сложно. Разлики само във формата и обема на устройството. Например, Piteco се произвежда в Русия и се характеризира с малки размери на специален резервоар и тоалетна чиния височина - 44-72 л и 400-600 мм съответно. Финландската био-тоалетна част на модела Biolan ви позволява да забравите за изпразването на задвижването за по-дълго време, тъй като обемът му е около 140 литра. Да, и удобството му е с порядък по-високо. Но моделът Ekomatic има по-малък резервоар за съхранение - 110 литра, макар и по друг начин много подобен на Biolan.

Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да направите правилния избор и въпросът за тоалетната в дача няма вече да ви безпокои.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com