BgDaHan.com

Как да изолирате къщата с дървени стърготини

Стърготините са бръснене, което се получава в резултат на обработката на дървото. Такива чипове се използват достатъчно дълго като нагревател за покриви, подове, понякога стени и други повърхности. Това затопляне поддържа топлината добре, действа като прах за пълнене и осигурява дървесни смоли.

Частна резиденция дървени стърготини, когато финансовата помощ може да се изолира само подови конструкции, тъй като прах е материалът от отделни частици и може само да лежи неподвижно върху хоризонтална повърхност. Като влага на зониране слой, най-добре е да се използва обикновен пергамин. Ако покривът на къщата е надежден, а след това под дървени стърготини, можете да поставите картон.От върха, дървеният стърготини се затваря само ако имате домашни любимци или ако има вътрешна изолация. Тогава на върха на дървени стърготини поставена хидроизолация слой, така че, когато перални етажа, като на последния етаж в талаша не пропускат вода. Междинен етаж греди са обвити с дъски от дъното, което дъното е закован завърши тавана на сутерена.

Най-накрая, между закъсненията между таваните се поставяха картон, стъкло или филм, а върху него вече бяха изработени дървени стърготини като нагревател. Трябва да се отбележи, че стърготините - материалът е достатъчно запалим. И ако къщата често се използва от открития огън (свещи или тамян), след това се появиха да потушат пожар ще бъде трудно. За да се осигури достатъчно ниво на технология за пожаробезопасност, когато такава изолация, лицев материал по-добро използване на огнеупорни материали (пожароустойчив гипсокартон, табла и магнезит гр. Г.) Или поне лечение ognebiozaschitnym горими материали състав. Тъй като дървени стърготини имат свойство достатъчно дълго, за да тлеят и огън може да се разпростре по тях по цялото припокриване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com