BgDaHan.com

Описание на вида

В екзотичната Райска ябълка в нашите условия, има едно безспорно предимство пред традиционните овощни култури - тя почти не се влияе от болести и вредители, и по тази причина не е необходимо лечението е ефективно, но токсични за опазване на човешкото тяло. През последните години популярността на тази култура се разраства, производителите са повишили качеството на плодовете му и с удоволствие расте чуждестранни и местни сортове на Райска ябълка - и двете източни и термофилни хибрид и издръжливи Вирджиния.

Искам да обърна внимание на отглеждането на девствени сортове патладжани, и по-специално - на разнообразието на Meader (Meadr).

Първата значителна реколта бе получена без участието на опрашител, а Mider се различава в самото оплождане. След като свържете плодове за дълго време се разпадна, до края на второто десетилетие на юли. Страхувах се, че всеки ще заспи през последните две години, но когато плодовете започнаха активно да натрупват маса и да променят цвета си, се оказа, че има много от тях. Яйцата растат редовно и са склонни да претоварват културата. Всички зрели плодове са без семена, в някои случаи се срещат черни руднидни семена. Плодовете в състояние на пълна зрялост лесно се отделят от кайлъка и имат много приятен вкус.

Когато през следващия сезон започна активното разцъфване на сорта Midera, имаше само четири цвята на хибридно опрашително джудже (около 70 см височина), но ефективността му беше много висока. Всички плодове имаха няколко семена, които бяха в особен сочен сак. Имаше плодове със семена не беше лесно: трябваше да ги изплюеш с парче пулп и така не прекалено голям плод, или да страдаш, опитвайки се да извлечеш семената. Освен това плодовете придобиват стягащ послевкус, който се запазва и когато достигнат зрялост - това е значителен недостатък.През пролетта имаше повтарящи се студове, от които опрашителят страдаше. На нея са запазени само няколко цветя, които са паднали, без да се разкриват напълно. Но все още половината от плодовете на дървото (височина 3 м) са със семена. На клоните на долния етаж се формират плодови плодове. Узрелият плод със семена отново имаше стягащ вкус.

Според моя опит, Мейдър, независимо колко дървета е в градината, по-добре е да расте без опрашител. Не мога да кажа, че плодът със семената е много по-голям от безсеменния, те са малки. И затова е за предпочитане да има реколта плодове без семки - те имат най-добрите органолептични качества, те са по-удобни за ядене поради липсата на нежелани частици.

Тъй като рапицата в Украйна се култивира не толкова отдавна, а не твърде широко, информацията за нейната селскостопанска технология не е достатъчна. Всеки градинар самостоятелно, чрез опит, развива техники, които му позволяват ефективно да се размножава и развива тази култура.

Многогодишен опит показва, че разсадът трябва да бъде закупен през есента и засаден през пролетта. През есента, те са само склонни да паднат и да се покрият. Факт е, че рапица райска ябълка се продават ваксинирани. Тази операция се извършва през май, преди да се копае за продажба Културен издънка не разполага с време, за да се подготвят напълно за зимата. Ние засадени разсад хибриден японско дърво по-малко от virginki, устойчивост, пружината от страна на снимките по-горе снега открива надлъжни пукнатини основни изсъхва. На растението започва да се развива бягство от подземната част на стъблото. И разсад, засадени през пролетта от prikopa, се развиват нормално. Най-важното е редовно да се води и да не се уплътнява почвата около растението, тъй като листата имат крехки корени. Заразяването място по време на кацане, че е желателно да се намали нивото на земята долу, че в случай на замразяване надземни части ще гарантира запазване клас.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com