BgDaHan.com

Бери удължава живота

Бери удължава живота

Световните знаменитости изобщо не са скърбящи за световноизвестните китайски годжи. Удължава живота и е много ценен и полезен.

Наистина толкова много заслуга? Да, представете си ... Плодовете помагат за намаляване на апетита: обикновено онези, които искат да отслабнат, се ограничават да ядат храна. Но goji плодове премахват чувството на глад, помагат балансиране на метаболизма - и загуба на тегло ще бъде приятен и невидим за тялото.

Подпомага нормализирането на сексуалната функция - екстракт от плодове е едно от най-ефективните средства за сексуални разстройства

в източната медицина различни заболявания се лекуват с плодове и те също ги смятат за "изгаряне на страст". Помага да се нормализират нивата на кръвната захар;

в продължение на много години плодовете третират диабета в ранните етапи, както и други нарушения на ендокринната система. Ефектът се постига благодарение на факта, че полизахаридите в плодовете нормализират баланса на нивото на кръвната захар. И това е особено важно - това лечение е чудесно за децата.

Понижете нивото на холестерола в кръвта - плодовете съдържат важно за тялото бета-ситостил. Защо е важно? Тъй като е изключително важно да се поддържа нормално ниво на холестерола в кръвта. Това се усеща особено при пациенти в напреднала възраст, които приемат плодове до понижаване на холестерола. Намалете риска от рак - това е един от няколкото на планетата на растенията, в който учените откриват минерала, наречен "противораков".Помага за нормализиране на кръвното налягане. Проблемът с хипертонията е толкова тревожен за световната медицина, че в много страни звучи само тревога - около една четвърт от възрастното население на планетата Земя са принудени да приемат ежедневни хапчета, които понижават кръвното налягане. Но защо не дъвчете плодове?

goji berries

Годи е толкова ефективна, че няколко големи фармацевтични компании разработват наркотици, базирани на сока от тази плодова напитка. Плодовете увеличават продължителността на живота, подпомагат борбата с преждевременното стареене и са добра подкрепа за цялостното лечение на болестта на Алцхаймер - всичко това благодарение на мощните антиоксиданти, които съставляват техния състав.

Усещането за младите плодове е в състояние да стимулира производството на хормона на младостта, както и хормоните, отговорни за човешкия растеж. Производителността на активната фаза на живота - тонизиращият ефект на плодовете е особено важен през зимния сезон, когато тялото се нуждае от подкрепа. Цялостното изпълнение и имунитет са значително увеличени! От безсъние - и това ще ни помогне goji плодове! В проучване, в което взеха участие около хиляда възрастни хора с безсъние и горски плодове, се оказа, че 90% от субектите са се отървели напълно от безсънието. Лечението на депресия също не е без участието на плодове! Чудотворният състав на плодовете се справя с това неудобство.

Вила и вила № 6 2014 г.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com