BgDaHan.com

Видове градински порти

Видове градински порти

Тъй като се развива строителният пазар, производителите все повече се опитват да разширят обхвата си, като изключат стоманата и портите за даки и градини. Избирайки вградена врата трябва да се вземат предвид различни фактори, за да се разбере, че портата носи не само декоративна функция, но преди всичко това е елемент на оградата. Така че, нека да разбера какво точно избере един и същ wicket?

Видове входове (по материали)

Дървени врати

Въртящите се врати от дърво идеално се вписват като ограждащ елемент за повечето градински асоциации. Те са изработени от екологично чист, естествен материал и перфектно в хармония с плантациите. При монтирането на дървена порта не е необходимо да се използва дърво като колони, а колоните могат да бъдат и метални, бетонни или тухлени.

Врати от метал

Врати от метал

Металният порта може да бъде оформен по различни начини, например врата метална ламарина използване меша мрежа, метални заварени пришити поликарбонат порта, изход напълнена щори уеб и т.н. Металът е перфектно съчетан с камък, тухла и метал.Вратички от велпапе

Вратички от велпапе

Като строителен материал за огради, бариери и порти украса използва доста успешно, тъй като се е утвърдила като надежден, издръжлив и ниски разходи за поддръжка, за да се грижи за. В допълнение, велпапето има отлични звукоизолиращи свойства и надеждно защитава обекта от външни гледки.

Ковани вратички

Ковани вратички

Металните врати от ковано желязо се отличават с изключителност, изтънченост, лекота и издръжливост, тъй като най-често се правят по поръчка. Кованите вратички не само подчертават статуса и вкуса на собственика си, но също така надеждно защитават сайта от неканени гости.

При избора на wicket обърнете внимание не само на неговата надеждност, но и на външния вид. Не забравяйте, че портата е неразделна част от градината.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com