BgDaHan.com

Всичко за алпийския хълм

Всичко за алпийския хълм

Градината трябва да е уютна. Той създава усещане за хармония, баланс. Трансформирайки външния вид на двора, понякога е трудно да се заемем с няколко предложения варианти. Съществуващият избор искам да приложим всичко.

Експертът винаги ще ви помогне да спрете нещо сигурно. Такава област като дизайн на ландшафта изисква определени знания. Изглежда, че това е творческо произведение. Но всъщност се основава на преброяване, разкриване на много подробности, свързани с характеристиките на градината, множество други предварителни работи. Уютна градина, в която собствениците ще бъдат приятни за разходка - добра работа.

Разпределете проекта за ландшафтен дизайн на стъпки

Смята се, че модерните опции за регистриране на парцели в къщи се основават на древни традиции. Това много ясно се демонстрира от такъв пример като алпийския хълм. Преди това този дизайн изглеждаше твърде скромен за нашата реалност. Но тогава японската култура навлиза в модата, променяйки гледната точка на красотата на камъка. В нашата страна този метод придоби популярност преди около 15 години. Спорно е, че идеята е заимствана от изток. Твърде много в алпийския хълм на тази природа, планинска красота. И името говори за себе си.

Въпреки очевидната простота, съвременната версия на тази декорация е изпълнена със строги изисквания. Обичайната купчина калдъръмени камъни няма да бъде достатъчна. Дизайнът на този градинарски елемент е разработен отделно. Изборът на място е първата стъпка по пътя към създаването на красива градина. Обикновено в устройството на такъв хълм използват растения. Така че те не умират - имате нужда от добър дренаж. Това ще помогне да се избегне стагнацията на водата, която е вредна не само за растенията, но и за състоянието на почвата като цяло. Освен това трябва да помислите и за други подробности:

  • Капак от зелен тип, избран за алпинеума.
  • Избор на почвата.
  • Преди да помислите за резервоар, ако това се предполага.
  • Оценявайте предложения състав.
  • Преди да разгледа, ако се изисква осветление.


И други.

алпийски слайд

Обърнете внимание на всеки елемент от проекта

Често собственици на градини задават въпрос - дали е възможно да се организира такъв елемент на мебелите в градината? Теоретично това наистина е възможно. Не е толкова трудно да се намери красив визуален модел, който идеално се вписва в предвидения дизайн на градината. Много по-трудно е да се разбере какво представлява основата за строителството. Необходимо е да изберете правилните растения - обикновено изберете разновидности за цветни лехи, които се характеризират с големи декоративни елементи. За да пазите камъните, а не да се разпадате - трябва да половите усилия. Мислейки чрез техните крепежни елементи.

Основното нещо е да запомните, че това е само част от цялостния дизайн на ландшафта. Съществуват условия, при които ще трябва да разгледате внимателно появата на резултата. Един истински алпийски плъзгач може да бъде градински орнамент, но често се комбинира с други компоненти на ландшафтния декор. Специалистът винаги взема предвид характеристиките, свързани с характеристиките на даден обект. В края на краищата дори класически, "тестван" вариант понякога се прави с някои промени, без които композицията няма да бъде релевантна и дълголетие.

Алпийски хълм със собствени ръце видео

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com