BgDaHan.com

Обръщаме шкафа в маса

Благодарение на постиженията на националното кино и мода, всички ние знаем как да се превърне в елегантни панталони шорти. Днес ние имаме на подиума друг обект метаморфоза, а именно - един обикновен гардероб. Погледнете какви различни функции можете да му дадете, като използвате въображение и прости инструменти. Така че, срещнете се!

Покана за забавление

Ако къщата често се събират гости, без обслужваща маса не може да направи. Малко въображение - и скучния килер ще се превърне в удобен и забавен спътник на домашни партита.

Ще трябва да работите:дървени летви, надлъжно рафтове (2 бр.), табла, дръжка С-образен (2 бр.), подредено дръжка (станат краката табла 4 бр.), мебели колела (4 бр.), жълт алкидна боя ( в банката и в кутия), четка / валяк, набор от свредла с различни диаметри, шкурка, линийка.

Кабинетът и вратата се изваждат от шкафа. В ъглите на таблата се правят четири отвора с бормашина. Към всяка от външната страна на таблата се завинтва дръжката за мебелите. По този начин табът придобива крака.

На най-горния рафт на шкафа, имайте предвид местоположението на тавата и краката пробити дупки малко по-големи от диаметъра на крака, за да тавата не се плъзга.

За да изглежда краят на дупките по-чист, те се обработват с шкурка. С-образните дръжки са покрити с боя от кутията. На удобна височина пробийте дупки и завийте дръжките. На 5-8 см над долния рафт симетрично фиксират ламелите. Така високи обекти няма да паднат, когато преместите масата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com