BgDaHan.com

Как да добавите светлина към тъмния интериор

Често извършване на ремонти в апартамента, ние отделяме специално внимание на текстурата и цветовете на довършителните материали, като забравяме за осветлението. В резултат на това резултатът от тази работа не е приятно, тъй като тапетите и ламинатите, които са избрани с любов, просто не са видими. В тази статия ще говорим за това как да направим стаята по-лека, ако по време на ремонта не е инсталирана нищо друго освен таван.

На първо място, трябва да се помни, че колкото повече в мебелната стая и колкото е по-тъмно, толкова повече чувство на претъпканост и тъмнина в стаята. Следователно всички излишни мебели трябва да се изхвърлят, а в идеалния случай тъмната мебел трябва да бъде заменена с лека.

На второ място, ако стаята е твърде тъмна, тогава трябва да обърнете внимание на прозорците. Обикновено те са окачени с прекалено масивни и тежки завеси, които сами по себе си не носят необходимата лекота и лекота. Заменете ги с по-леки материали и помещението ще има повече светлина. Напоследък все по-популярни са френските прозорци, когато прозорецът се намира от пода до тавана.Също така си струва да обръщате внимание на текстила в къщата. Използването на възглавници и покривки за пясък, бежов или прасковен цвят е за предпочитане пред шоколада, венге или слива.

Разбира се, източниците на изкуствено осветление могат да бъдат неоспорим помощник при формирането на допълнителна светлина в един апартамент: лампи, свещи, подови лампи и LED светлини. Ако липсва възможността за инсталиране на прожектори в някои области, можете да организирате независими източници на светлина.
Тези прости съвети ще ви помогнат да направите апартамента на апартамент или селска къща по-леки, докато не се изискват големи капиталови инвестиции. Помнете - всички промени към по-добро!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com