BgDaHan.com

Пролетна обработка на прокат

френско грозде

Всеки познава вкуса на касис и неговите предимства от детството. Но за това ще можете да съберете добро грозде реколта на сайта си, че трябва да я правилно uhazhivat.Odin от най-важните моменти в живота на френско грозде - извор на лечение на касис.

Има голям брой вредители, които толерират зимния студ и "атакуват" касисния храст през пролетния и летния период. За да не се случи нищо с любимия ви храст и реколта, трябва да третирате всяка пролет с вредители и да отрежете старите филизи с касис.Начини и видове препарати от вредители:

  1. през пролетта, когато има още храстови пъпки и листа, френско грозде изсипва вряща вода, дори можете да добавите малко калиев перманганат. И ако сте пропуснали този момент, ако са се появили пъпки, че е възможно да се прекъсне вече повредени от вредители (подути) бъбреците, и се изсипва върху вряща вода и скраб, а също и се изсипва вряща вода под един храст и се поръсва зала;
  2. Друг начин да се справят с вредители, тя дори не е борба, но просто трябва да си купите във вашия отдел ВИР (All-съюз Институт по растителна индустрия) за вашето местоположение и от окръжните сортове, които са най-устойчиви на почвата кърлеж. След като сте засадили такова разнообразие от френско грозде, всички проблеми с насекомите ще изчезнат веднага. Ще извършва само профилактика и хранене;
  3. Intavir помага при листни въшки, а Agravertin също помага, но при големи количества преработка ще бъде скъпо;
  4. от пъпка лечение кърлеж също помага през пролетта на сяра колоидно, но за съжаление, това означава една година не може да се справи с щипки, можете първо да се намали тяхната колония, а по-късно и да се отървете от тях напълно, и др.

За сметка на подрязване пролетта френско грозде може да се каже накратко. С цел леко подмладяване на храста, трябва да отрежете всяка пролет 3-5 пролетни издънки под корена на касис и 5-7 години - в червено и бяло.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com