BgDaHan.com

Затопляме балкона отвътре

Затопляме балкона отвътре

Съхранявайте на балкона на ненужни неща, стари мебели и други боклуци, разбира се, че е възможно, но далеч по-прости проблеми с липсата на пространство, особено в малки по размер жилища, ако балкона чиста, глазура, топъл и украсяват. Можете да превърнете тези няколко квадратни метра в едно студио, бар с бар за срещи с приятели, зимна градина и др.

Превърнете балкона в функционална и уютна стая, която ще помогне за компетентното му затопляне.

Загрявайте балкона с всички сили

За тази работа ще ви трябва: покривен материал, лепило, пяна, стъкло, или пенополистирол, полиетиленова пяна, ножово, газова горелка, самозалепващи се ленти строителство на, ламперия, газова горелка, ръчен трион чук дърво, отвертки, лак, фиксиране елементи.процес затопляне започва с остъкляването на балкон, а за тази цел е за предпочитане да се избере пластмасови прозорци с добро качество. Оптимален вариант - тройни стъклени системи. Завършването на вътрешната повърхност на балкона с топлоизолационни материали започва само след решаване на проблема с остъклението. Направете първата фаза на работа по затопляне на балкона, внимателно запечатани всички пукнатини и шевове, които остават след инсталацията на прозоречни системи. Това се извършва с монтажна пяна или уплътнител. Големите слотове трябва първо да бъдат напълнени с парчета пяна или шперплат, а върху пяната. След като пяната изсъхне, излишъкът се отрязва с нож.

Следващият етап на работа е високото качество на хидроизолация на повърхностите на балкона отвътре. За тази употреба покривен материал, като слоевете му се припокриват и залепват към основата. Сливите на шевовете са залепени заедно с газова факла. Избраната парна бариера се поставя върху покривния слой. Ако бариера пара е се използва полиетиленова пяна, е монтиран челно лента prokleivaya кръстовището.

Минерална вата или плочи от експандиран полистирол са изолирани от повърхността на балкона от вътрешната страна. Особено внимателното покритие изисква тавана, подовете и парапета. Тук е желателно да се монтира двойна изолация. За фиксиране на плоскости от полистирол, използвайте специални пластмасови дюбели или лепило с универсално лепило.

Облицовката е вторият слой изолация. Тя трябва да бъде завършена и стените и тавана на балкона. Монтира се с помощта на дървена щайга, която изпълнява поддържащи функции. Пространствата между елементите на конструкцията са изпълнени с пластмасова пяна. Чрез облицовката на повърхността и запечатването на всички пукнатини с херметичен, можете да започнете боядисване на повърхността и покритие с лак.

Как да изолирате балкона от себе си видео

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com