BgDaHan.com

Дача на 9-ия етаж

Странното място за съхранение на нещата беше намерено от жителите на града. Балконите се превърнаха в непроходими джунгли. Ние не сме против живописните гъсталаци на бръшлян, сутрешна слава и надурций, но лятна лоджия, украсена със ски писти, не е място, където можете да се отпуснете.

В сърцето си аз съм истински летен жител, вярно, без дача. Но имам малък балкон и голям сън - да го превърна в цъфтяща градина. Да излезе сутрин с чаша кафе, а вечерта да се пачавеи с жена си. Но, както повечето, аз съм щастлив собственик на стари резервни части, ръждясали велосипеди и дори разбит хладилник. Всичко това "добро", разбира се, се съхранява на балкона. Плюшкина изстисква от себе си с капка.

Ден след ден той пренасяше старото боклук в сметището. Накрая свободата! Става въпрос за цветята. Не повтаряйте грешката си, не избирайте онези растения, които ви харесват, но тези, които отговарят на условията на Вашия балкон. На първо място, важно е от коя страна да излезе балконът и дали е остъклен или не. Нямам късмет, имам източна страна, слънцето грее само сутрин, но трябваше да избера от какво. В допълнение, балконът е остъклен, изборът се е увеличил. Чрез метода tyka той изчислява собствените си растения. Това е балсам, фуксия, бегония, невен, агератум. Избрах растения с бели, нежно люляви нюанси, много оживяха сенчестата страна. Барбара, който имам без отопление, следователно, при остър охлаждане, използвам топлинен пистолет за бързо нагряване на помещението, а в случай на постоянни настинки премествам растенията си на топло място. Гордостта на миналия сезон - красив състав: в един контейнер са засадени флокс, цинни и тютюн. Те се разбираха добре, възхищаваха ги до есента. Контейнерите и саксиите сега избират цвета на къщата - така че улицата също е красива.Не за цвят, а за миризма. В останалата част цветята са малки и незабележими, но какъв аромат! Това растение е за слънчеви, топли балкони. В топлите летни вечери миризмата се разкрива в пълна сила.

IM Гордеев, град Новгород

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com