BgDaHan.com

Дълбока оранжерия за краставици

Дълбока оранжерия за краставици

В горещите лехи, значително по-добри условия за отглеждане на краставици, отколкото на открито или в временни заслони. Construct дълбочина на парникови краставици биогориво сравнително trudno.Dlya да се изкопае дупка, 50 см ширина дълбочина от 60-70 sm.Chtoby осигури въздушен поток към тора и да направи отстраняване на излишната влага на дъното на ямата прави малък отводнителни канавки. Такава парникови трябва да има южен склон повдигане на 18-21 см над кутията за този северен край.

в техника за отглеждане на парникови краставици е както следва: в края на февруари - началото на март на сайта направи пресни тор (в процес на гниене, тя осигурява на растението с топлина и въглероден диоксид). Няколко дни по-късно, когато торът е уреден, се поръсва със слой от 25 cm zemlesmesi (най-добрият вариант - да се използват на тревните земята с хумус). Почвата се стабилизира и да го ямки вдлъбнатина трябва да бъде не повече от 10 -. 12 cm вода ямките с топла вода и се утаява с предварително приготвен 30 - 35 ден разсад компактни храсти, -8 до 5 броя на квадратен метър. Краставици излива топла вода (около 25 градуса) като сушене на земята, около веднъж на всеки 3 до 4 дни. С началото на плодовете честотата на напояване и количеството вода се удвояват.Много внимание трябва да се обърне на горната превръзка на оранжевите краставици. Първите - прекарват 14 дни след засаждането, оплоди с минерални торове. Две седмици по-късно да органичен тор: пиле тор в съотношение от 1 до 10 части вода или лопен - 1 до 6, към него се прибавя 10 г суперфосфат.

Оранжерията за краставици на биогориво ви позволява да засадите семената на краставиците на по-ранен ред и, съответно, реколтата по-рано.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com