BgDaHan.com

Избор на качествена лента за боядисване

Нищо чудно, че съществува усещането, че ремонтът на помещенията не е само важно да се направи нещо ново, но на първо място не се развалят тези части от интериора, които вече са на разположение. Тук без самозалепваща лента по никакъв начин, само че да е затворен добре защитен филм върху периметъра на пода или лепило рамката на вратата, а също и да направи много други работи, необходими за покриване на мебели и вещи от строителен прах и лепило и боя пръски.

Но не всеки самозалепваща лента изцяло изпълнена задачата, но само един, който е в състояние да се придържат и към всички повърхности (дори и прашни), а също и да дойде отлепен безследно след ремонта, дори и след дълго време.

Добро качество лента за рисуване и бояджийски работи върху хартия база могат да бъдат разграничени с помощта на един прост рецепция: отлепете края на ноктите и отлепете лента от 4-5 сантиметра. След това плътно изгладете мястото с обелена лента и го издърпайте отново. Усилията с гладък вторичен пилинг трябва да са почти същите като за първи път. Ако, обаче, частта от обелената ивица се задържи зад ролката без усилие, вие имате евтина, нискокачествена лента за рисуване пред вас. Това не само е лошо придържано към проблемни повърхности, но и може да се залепи и да остави белези при отлепване.

плочкаСамият аз предпочитам да купя хартия за бояджийски хартия в магазините на авточасти, обикновено кафяви. Изискванията за ремонт на цвета на автомобилите са високи, така че консумативите са подходящи. Но цветът на доброто шотче може да бъде както бяло, така и жълтеникаво - това не е решаващо. Важно е адхезията на лепилото да е добро и да се определи бързо, вече съм написал.

И искам да ви напомня отново, че е невъзможно да се обхване и защита на повърхността преди ремонтната дейност използвате самозалепваща се лента, въз основа на филма, т.е.. А. Много е трудно да излъскване след пилинг лепкави остатъци.

С. Королев, Република Коми

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com