BgDaHan.com

Венециански щори

Венециански щори

Дача отдавна е място, където можете да прекарате прекрасно време в семейния кръг, далеч от суматохата на града. Отношението към вътрешността на дача се промени и всеки собственик на селска къща се опитва да направи своето пространство възможно най-удобно. Много важно в този случай е разположението на прозорците. Промяна на дизайна им, можете да промените изцяло стаята.

Прозорец щори и завеси са обичайни за декорация на прозорци, но днес те бързо се заменят с жалузи, които се считат за по-удобен и практичен за използване. За дизайна на кухненското пространство, щори от алуминий или пластмаса ще бъдат незаменими, а тъканите щори ще създадат уникалността на комфорта в спалнята или хола.

Ако в дома си извън града мебели от традиционен стил, а след това най-доброто решение за декорация на прозорци ще бъдат дървени щори, които са били в ход на много по-рано, отколкото се появиха съвременни материали. Днес е възможно да се закупят по поръчка вертикални, хоризонтални или ролетни щори с различен цвят и текстура. Въпреки това, преди да купите, можете да разгледате щори в каталозите на онлайн магазини, предлагани от производителите опции.

дървени щори за лятна резиденция

Предимства на използването на щори в страната:

- Лесно се грижи. Те трябва да бъдат почистени с влажна кърпа;- дават възможност за контрол на потока от естествена светлина;

- пропускливи, не пречат на качественото проветряване на помещението, дори когато прозорците са затворени;

- огнеупорни. Щори са направени от материали, които се обработват със специален състав, който не поддържа изгаряне.

Качеството и цената на щорите при поискване зависи от избрания материал и размер.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com