BgDaHan.com

Пъдпъдък мини ферма в частна къща или град апартамент

Цикълът на програмите "Живата къща" е парче дива природа на няколкостотин квадратни метра земя. Героите на нашата програма са лай, мърморене и ритане. Домашни любимци, които ни помагат да живеем и да ни учи да оцеляваме. Oproblemah и радости на човешкото отношенията с нашите братя menshimirasskazhut ветеринари zoopsychologists и хора, които posvyatilizhivotnovodstvu през целия си живот.
Мини-ферма, която е описана в трансфера, е възможно да се постави дори апартамент в града. Например, в добре остъклена лоджия. Трябва да отдадем почит на фабричния оператор и режисьор, заснет, професионално, красиво. Манекенката явно не се погрижи за почистването в врабчето преди заснемането. -)

Особено приятно е да се отбележи, че създателите са успели без широко разпространени фалшификации: висока температура, отсъствие на салмонелоза и указ на японския император.

Обикновено гледам всички видеоклипове за кариерата "с молив" (или по-скоро, открито Notepad на втория екран) и винаги правя бележки. На парцели с участието на пъдпъдъри търговци има много заблуди. Тук практически не съществува. Ето моето вписване за този видеоклип и преписа:

1 мин "няколко десетки породи, изтеглени кръстове" - Видовете пъдпъдъци от вида Coturnix coturnix са около дузина, няма кръстоски.

6 мин "1 мъжки за 8 женски" - Не съм сигурен, че един пъдпъдък може качествено да покрие такова количество пъдпъдъци. Аз не съм го изпробвал сам. (пази птицата в тази връзка).

12 мин "Пчелата живее до 20 години" - Вероятно много по-малко. Едва повече от 5-6 години.

15 мин "диетичен продукт за яйца" - Не, не е така. ))

19 мин "очно заболяване от вируси" - очната болест обикновено е невирусна инфекция, но е следствие от прах от храната и перото в стаята.

С изключение на необичайните взаимоотношения на птицата, всички останали забележки са дребни. Имо, филмът на първите пет с малко минус. SF
Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com