BgDaHan.com

Домат дебел съсед f1

Домат Плътна съседкаГледан сорт домати е включен в Държавния регистър на Руската федерация, като култура за отворени и защитени сортове домати grunta.tomat Дебела съсед препоръчва да расте в крайградските зони и малки ферми под nakrytiyamitomat филм.

Изтичащи plodovtomat доматен средна зреене е, защото на получаване на покълването на първата реколта минава 100-110 дни, въпреки че когато се отглежда в отопляеми оранжерии период от филм на техническата зрялост plodovtomat намалява с една или две седмици.

Характеристики на сорта домат Твърд съсед

Растението е склонно към постоянен растеж Домат В случай на удължаване на вегетационния период чрез изкуствен метод, височината на доматената култура може да достигне 2 метра. Способността на образуването на странични издънки, паралели в доматен Дебела съсед srednyaya.tomat Листа малка култура счита за образец, тъмно зелено, съцветия tomatprostye.В периода на образуване на машината могат да се образуват различни видове домат върху растението. Първият от тях е сложен в структурата на домати, състоящ се основно от 7-10 плода от средно големи домати. Следващи четки на обичайната структура на домат с малко количество домати - 4-6 парченца доматена четка.

Домати с плоска кръгла форма с гладка червена кожа, когато плодово-матомат се узрява в близост до стъблото, има зелено точково домати. Доматите дават добър вкус, високо съдържание на домати, средното им тегло е 140 грама, максимум 180 грама. Плодовете се използват домати за приготвяне на различни доматени салати и преработка на натома сок от домат. Добив Tolstoho Sauceda tomatpo в системния регистър членка 7,5 кг / м2, odnakotomat Seed Company Седекия tomatpokazyvaet напълно различни данни tomat28-32 кг / м2.

Предимствата на този доматен доматен домат са: устойчивост на ухапване от фузариум, тютюнева мозайка и cladosporium. Плодове, благодарение на доматите от плътна пулпа, са добре транспортирани до доматите и се съхраняват за дълго време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com