BgDaHan.com

Сортовете от круши за района на Москва

В предградията на климатичните условия, повечето сортове круши растат невъзможни, но благодарение на усилията на учени в тази област на Русия успешно култивирани сортове круши Цар, Вяра Yellow, Fancy Ефтимова, компот, любимите на Яковлев и др. Нека да разгледаме най-добрите сортове круша за региона на Москва.

Сортовете от круши за района на Москва

Вера Жълто се приписват на есенните сортове, плодовете му узряват в края на септември. Сортът има висока зимна издържливост, въпреки че градинарите са забелязали, че дървесната кора може да пострада през мразовитите студове, при условие че зимата е топла. Дървото расте бързо, може да произведе добра реколта още 6 години след засаждането на разсад, реколтата се редува - изобилна с мека. Отбелязва се, че пикът на производителност продължава от 18 до 25 години. Средно от всяко дърво можете да съберете около 130 килограма круши и повече със своевременно подрязване на крушите. Средният размер на плода е 60-80 грама, максималният размер е 170 грама. Кожата е зеленикаво-жълта, плътта има сладък сладък вкус. Плодовете на този крушов сорт могат да се съхраняват до 3 месеца, ако са изпълнени всички условия. Когато отглеждате Вера Жълто в райони със стабилно горещо време, плодовете ще имат лош вкус.

Круши от жълто разнообразие

Яковлев любим - късно разнообразие от круши до предградията, той е устойчив на струпясване и други заболявания на круша е с отлична издръжливост. Плодовете започват още през седмата година след вкореняването на разсада в новата почва. Средното тегло на плодовете е 120 грама, максималното тегло е 160 грама. Плодовете имат kubarevidnuyu форма кора жълт зелен с червен руж на слънчевата страна, характеризиращ сочни плът с умерено гранулиране. Продължителността на съхранение на плодовете трае до 2 месеца, когато температурата и влажността са регулирани.Най-любимите сортове круши Яковлева

Един от най-старите сортове на народната селекция има Кралската круша. Този сорт започва да дава плодове от 8-годишна възраст, круши добив годишно, но техният брой варира в зависимост от метеорологичните условия. В най-добрите години, когато растението достигне 15-20 години, от всяко дърво е възможно да се съберат около 60 килограма круши. Самите плодове имат средно тегло около 100 грама, максималното тегло е 160 грама. Оцветяването на плодовете е типично жълто-зелено, плътта е много сочна, сладка. Плодовете бързо се влошават, така че си струва да ги откъснете непосредствено след узряването, обикновено това е август. Царская - доказана ранна степен на круши за региона на Москва.

Кралската круша

Разнообразие от круши Компот се отнасят до есента, тя се противопоставя на действието на отрицателните температури. Плодовете започват вече 5 години след засаждането. От 8-10 години растението добива високи годишни добиви, общото тегло на плодовете е 65 килограма. Плодовете имат стандартна форма, средното тегло на крушата е 120 грама. Пулпът е сочен и нежен, вкусът на крушите се подобрява при продължително съхранение, а броят на соковете в плодовете не намалява. Те започват да прибират плодовете от септември. Периодът на съхранение на плодовете трае до 2 месеца.

Компот круша

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com