BgDaHan.com

Засаждане на касис през пролетта: функции, грижи

Засаждане на касис през пролетта: функции, грижи

То е вкусно и сочно, сладко, с което се обича както от деца, така и от възрастни. И най-важното е, че това зрънце е много полезно и богато на витамин С. Разбира се, това е за касис! Черно касис също се оценява за лесна грижа, висока доходност, дълголетие (храсти живеят повече от 25 години, но най-плодовит 2 - 4 годишни издънки).

Засаждането касис пролетта обикновено се провежда в началото на линии, защото това зрънце е един от първите започва raspuskatsya.Smorodinu може да се размножава чрез резници или чрез разделяне на храста. Вторият метод е най-лесният от основната втулка заснема отделя от koreshkami.Pochvu целевата предварително подготвени: вкопана земята, плевели отстранени, оплодена хумус (5 - 6 кг на ямка). Ако органичен тор не е възможно да се получи амониев нитрат.

Трябва да го засадим, така че коренът да не се задълбочава с повече от 8-10 см. Бушът от храсталака е на разстояние най-малко 1 - 1.5 метра. Засадените растения трябва да бъдат добре напоени.

За да поддържате висок добив на френско грозде от много години, трябва да оформите и нарязате правилно храстите. Изрежете слабите издънки, които нараснаха в храста и го сгъстиха.

Засаждането на касис през пролетта може да се извърши по метода на издънките и свиването. Клонът е огънат и пръскан с пръст. През есента, когато леторастите са добре вкоренени, те са отделени от един храст.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com