BgDaHan.com

Поставете горещ пипер на перваза на прозореца

Често искам да добавим остър черен пипер в храната, но тук, за да се придвижите на пазара за суха кошара, няма специално желание. И нямате нужда от това, ако започнете да отглеждате такъв пипер у дома. За това няма значение, че живеете в апартамент, защото пиперът е добре установен в саксии на прозореца.

И когато отгледате сами пиперки, можете да ядете не само сушени, но и пресни. И няма значение кой пипер: незрели или прекомерно - можете да ядете винаги и знаете със сигурност, че е свеж.

Уморен от непоносими съседи и постоянно недоволен от качеството на предоставяните услуги? Ако е така, елитен недвижим имот от компанията S.A. Ричи ще успее да реши проблема ви. Доброто настаняване в приятна зона, където всички услуги на достатъчно високо ниво и напълно различен стандарт на живот просто ще променят вас и вашето отношение към живота.Тъй като пипер се отглежда от семена, е възможно да започнете да го засаждате по всяко време на годината. Преди да започне засаждането, семената трябва да бъдат покълнали. За да направите това, можете да разредете топла вода с сок от алое. Ако алоето не е на ръка, тогава доста капки мед, които се отглеждат във водата.

Сега на пазара може да се намери почвата, която се продава за отглеждане на цветя и различни растения. Можете да го купите, но можете да направите без разходи, ако отидете в гората и събирате горната почвена топка под дъбови дървета. За отглеждане можете да използвате чаши или пластмасови форми, които са много по-удобни. След засаждането те трябва да бъдат покрити с филм и да не се отварят, докато не се появят първите издънки. За да накарате пипер да расте и да се развива добре, трябва редовно да се напоява и опложда. Но не оплодете по-често от веднъж седмично.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com