BgDaHan.com

За това как да отглеждаме ябълка от семена

ябълково дърво от слънчоглед

Ябълковите дървета са общ тип дървета в нашия климат. Това се дължи на витаминните качества и разбира се за несравнимия вкус. Често много любители на ябълките се интересуват как да отглеждат ябълка от семената.

За да отглеждате това красиво дърво от семената, трябва да знаете някои тънкости в агротехническия бизнес. Семената на ябълките трябва да бъдат засадени в продължение на няколко седмици до стабилни студове. Растенията трябва да бъдат в лека почва, където няма застояла вода, или сеят на ранна пролет върху семена за оплодени лехи.

След като семената се засяват, те трябва да бъдат преплетени с хумус, торф и след това да се напояват. Не оставяйте почвата да изсъхне. Добре развитите разсад трябва да се гмуркат. След това патицата се засажда на мястото на отглеждане, коренът на разсада се убожда до 3 см от шийката на шийката.Пресаждането на разсад се извършва, когато вече са оформени две реални листа. Изборите в горещия сезон не произвеждат. След бране, винаги трябва да държите почвата в чисто, свободно и влажно състояние.

В началото на октомври е необходимо да изкопаят запасите и да извадят листата от тях, след това да режат корени 18 см и да ги копаят отделно за зимата. Засадете запасите в ранна пролет, след което растението се инокулира с стъбла или бъбрек и се формира ябълка.

Повече подробности за това как да се отглеждат ябълки от семена, опитни градинари, които са били ангажирани в това не за първата година може да каже. След завършването на всички лесни действия, след няколко години можете да получите красиво и тънко дърво, което ще донесе плод.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com