BgDaHan.com

Ябълково дърво във вашата градина

През последните години имаше тенденция към подреждане на страни с градински насаждения: овощни дървета, плодни и цветни храсти. И за душата можете да вземете малка площ за зеленчукови лехи.

Така че, овощни дървета ... Най-голямото търсене на ябълка, круша, череша и череша, последвани от праскови, кайсии, дюля и много повече. Всеки от видовете има своите предимства и недостатъци. Подвижвайки се в посока към един от тях, както и на местния климат, градинарят решава коя култура трябва да засади.

От всички изброени плодни дървета, ябълковите дървета имат важна роля - плодовете им съдържат много полезни вещества за тялото. Една ябълка може лесно да замести няколко други продукта чрез наличието на витамини.

Моята статия е посветена на отлично ябълково дърво, Uslada, което има необичаен сладко-кисел вкус с малинов нюанс.Основните предимства на този клас - силен зимен издръжливост, бързо и ранно съзряване, комбинация от красота, добър вкус и комплексни витамини и минерали, както и способността да се запази своята свежест за дълго време, след прибиране на реколтата.

От недостатъците се забелязва само нееднородността на плодовете, която се дължи на силното уплътняване на дървото. Въпреки това, с правилна грижа и редовна подстригване, този недостатък лесно се елиминира.

Applewood Uslad се отнася до ранното узряване на сорта, то узрява в началото на есента. Дърветата са средно високи с кръгла, гъста корона. За кацане, трябва да изберете светлина, но в същото време, затворени от ветровете на мястото. Преди началото на зимата се препоръчва да се покрият багажника и по-ниските клони от мишки и зайци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com