BgDaHan.com

Разнообразие от ябълки "Rossoshanskoe August"

Разнообразие от ябълки

Това лято вид на ябълки "Rossoshanskoye август" беше получено от М. Уляйнишев в експерименталната станция "Зоонална зона" Росошан. От свободно опрашване при сеитба на семената на Belfler-Chinaki.

В градините на региона Воронеж този сорт се отглежда главно, но в други региони той е лошо разпределен. Със сферична корона със средна плътност, средно големи дървета, понякога по-големи. Дърветата са със средна дебелина. Сива коричка. Зелево-сивият цвят има скелетни клони, а наклоненият-вертикален има разред. Поставени са пръстени и на 2-3-годишно дърво. Тъмно-сивите издънки, със средна дължина и дебелина, са леко извити.

Интердодите са с къса дължина. Малък брой издънки на двугодишно дърво. Няма летни издънки. Средно израстване на леторастите. На нивото на повърхността, малки лещи в средно количество. Кафявите бъбреци са притиснати и имат конусовидна форма. Зелените, големите листа имат закръглена форма и са широки със силно назъбено зверче. На централната вена плаката е леко извита и сгъната нагоре, леко вълнообразни.Слабо поглъщане. Средната дебелина и дължина на дръжката, а при остър ъгъл се отклонява. Съцветието се състои от четка с 5 цвята. Бели розови пъпки, средни бели цветя, от време на време тесни, плоски. Стигмата на нивото на пистилите, пистилите са пуберкулозни. Средата със среден размер. Средният или над средния размер на плодовете в тази ябълка. Те са едноизмерни, имат кръгла конусна, леко сплескана форма, с една гладка повърхност, едноизмерна.

Основният цвят по време на съзряването е зелено-жълт, а във формата на размазан лъскав руж със средна интензивност на цялата повърхност на плода се превръща в прикриваем период. Слаби, редки точки. Плодовете на плодовете на Rossoshanskoye Augustov са кремави и сладко-кисела, със слаб вкус и вкус, фини зърна. Плодове със средна сочност и твърдост. Плодът съдържа сухи вещества, захари, титрувана киселина, аскорбинова киселина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com